Gyors szállítás
kék katalógus 2024

Válaszd a Neked valót!

Válaszd a Neked valót!
Válaszd a Neked valót!
2023.11.17.
A MAYAH székek Hozzánk igazodnak!

Amikor munkát vállalunk, általában sokféle helyről érkező és különböző egyéniséggel rendelkező emberrel van lehetőségünk megismerkedni, majd együtt dolgozni, fejlődni. Egy dolog azonban közös mindannyiunkban. A munkánkat a lehető legjobb körülmények között szeretnénk végezni, hiszen ez képes lehet növelni a hatékonyságunkat.

Az emberek nem csak személyiségükben változatosak, hanem testfelépítésükben is, ezért mindenkinek egyéni igényei fogalmazódhatnak meg a munkahelyi ergonómia tekintetében. A MAYAH igazodik ehhez a színes egyéniségekkel teli világhoz, és hat-féle kategóriát alkotott meg az irodai székek terén, hogy mindenki kihozhassa magából a maximumot.

A MAYAH „Standard” székek azokhoz szólnak, akik nem feltétlen vágynak többre annál, hogy egyszerű, kényelmes, de közben stílusos székben dolgozhassák végig a napot. Azonban a MAYAH számára alapvető, hogy „Standard” székeik is komfortosak, ergonomikusan formázottak és állítható a magasságuk.

A MAYAH „Comfort” és „Ergonomy” székek esetében már a kifejezetten üléskomfortot előtérbe helyező, funkciókban gazdag székeket ismerhetjük meg, amik innovatív mechanikájukkal megelőzik a rossz testtartást. Azonban nem elfelejtendő, hogy ezek a székek sem helyettesíthetik a napközbeni ugyan rövid, de talpon töltött perceket.

Alkatunkat és magasságunkat tekintve is különbözőek vagyunk, ezért a MAYAH megalkotta a „Tall Users”, azaz az átlagnál magasabb felhasználók számára a tökéletes irodai székeket. A modellek ergonomikus támlakialakítása, állítható ülésmélysége, háttámlája és karfája miatt nem kell többet zavaró tényezőként gondolnunk arra, hogy magasak vagyunk. 

Olyan eset is előfordulhat, hogy munkafelületünkhöz való kényelmes hozzáférés érdekében magasított székre van szükségünk. Ebből a célból született meg a MAYAH „High Seat”, ami szivacsos ülőfelületével az ergonómiát, állítható magasságú lábtartó gyűrűjével a stabilitást biztosítja, hogy semmi ne zökkenthessen ki minket a munkából!

Számos oka lehet annak, ha valaki plusz kilókkal küzd, azonban a MAYAH rájuk is gondolt. A „Heavy Duty” kategóriában a „Grande” irodai szék erősített elemeivel nagy teherbírásra képes, ezért nem kell aggódnunk, ha még nem vágtunk bele a kardióba!

Ha irodában dolgozunk, el kell fogadnunk a napi 8 órányi ülőmunkát, de enyhíthetünk a körülményeken, sőt rengeteget javíthatunk teljesítményünkön, ha a MAYAH irodai székei közül választjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet!

MAYAH - Make Yourself At Home